Yksilöllinen koti sinun ehdoillasi

Onko sinulla ajatus, millaisen kodin haluat? Pienen ja viihtyisän vai tilavan ja edustavan? Mökin vai kartanon? Retrohenkisen, maalaisromanttisen vai trendikkään? Me suunnittelemme ja rakennamme ainutlaatuisen kotisi täysin muuttovalmiiksi, olipa ideasi millainen tahansa. Toteutamme myös autotallit, katokset ja muut pihapiirin rakennukset. Uusi kotisi voidaan suunnitella aivan puhtaalta pöydältä alkaen sinun alustavasta ideastasi. Vaihtoehtoisesti voimme käyttää lähtökohtana valmiista mallistostamme sinua miellyttävää talovaihtoehtoa ja muunnella sitä toiveidesi mukaan.

 

Selkeä, pitävä kokonaishinta budjettisi mukaan

Räätälöimme sinulle ja perheellesi taloratkaisun, joka vastaa toiveitanne ja budjettianne. Saat kokonaisuudelle kiinteän, pitävän hinnan ja vältyt ikäviltä kustannusyllätyksiltä. Yksi, selkeä sopimus kattaa kaiken, mitä rakentamisprojekti sisältää.

 

Yksilöllinen koti vaivattomasti!

Ammattitaitoista suunnittelua ja nopeasti valmista

Talosi suunnittelijoina toimivat arkkitehtuurin ja omakotirakentamisen kokeneet ammattilaiset. He kuuntelevat sinua, osaavat mitoittaa kaiken oikein ja luoda toimivat, perheesi yksilöllisiä tarpeita vastaavat tilaratkaisut. Pääset koko ajan osallistumaan itse suunnitteluun ja tehtäviin valintoihin, olipa kyse sitten lämmitysmuodosta, kaappien vetimistä tai ikkunoiden mallista. Halutessasi voit seurata myös rakentamisen työvaiheita ja nähdä materiaalit, joista talosi syntyy. Rakentaminen etenee ripeästi ja aikataulussa. Talo valmistuu keskimäärin 6-8 kuukauden kuluttua ensimmäisestä palaverista kanssasi.

 

Laadukasta ja energiatehokasta paikalla rakentaen

Rakennamme kaikki kohteemme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti paikan päällä pitkästä tavarasta takuutyönä. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja luotettavia tavarantoimittajia. Rakentamamme talot ovat myös tiiveydeltään ja energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa: UNIQUEkodit ovat kolme kertaa tiiviimpiä kuin omakotitalot keskimäärin (tiiveysmittauksissa keskiarvo 0,65). Valvomme laatua tinkimättömästi muun muassa tekemällä rakentamisen aikana enemmän välitarkastuksia kuin muut alan toimijat. Dokumentoimme kaiken tarkasti.

 

UNIQUEkoti sinun perheelle!

kuva 4

Makusi mukainen ulkoasu ja sisustus

Uuden kotisi julkisivut muotoutuvat täysin toiveidesi mukaan - ulkoverhoustyyli, kattomalli, ikkunat ja ovet, terassit, portaikot, kaiteet, pilarit ja muut yksityiskohdat. Oman makusi ja tarpeidesi mukaan valitset tietysti myös sisutusmateriaalit, kalusteet ja kodinkoneet. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Kaikki yhteistyökumppanimme edustavat alansa parasta osaamista ja laatua.

 
kuva 6

Me hoidamme kaiken – siis aivan kaiken

Palvelukonseptimme on markkinoiden laajin. Se kattaa kaiken rakennusluvista ja muista paperitöistä aina tontin siivoukseen, sähköpistokkeiden, vesipisteiden ja tv-antennien paikkoihin saakka. Halutessasi saat meiltä myös vaikkapa pihaalueen vihersuunnittelun. Me hoidamme aivan kaiken – ja sinä perheinesi pääset puhtaaseen, täysin valmiiseen, yksilölliseen kotiisi sovitun aikataulun mukaisesti. Jos kuitenkin haluat osallistua rakentamiseen ja saada omaa kädenjälkeäsi näkyviin, me teemme työt sovittuun valmiuteen saakka ja voit itse viimeistellä talosi valmiiksi.

 
kuva 7

Henkilökohtaista palvelua lähelläsi

Olemme paikallinen räätälöidyn rakentamisen monipuolinen osaaja lähelläsi, ja kanssamme on helppo asioida. Saat aina henkilökohtaista palvelua saman, tutun ja ammattitaitoisen yhteyshenkilösi kautta. Huolehdimme asiakkaistamme asiantuntemuksella ja lämmöllä – onhan koti elämän suurin ja tärkein sijoitus. Ota yhteyttä ja ensi askel kohti unelmiesi kotia!