niittylahteenkatu

UNIQUEkoti rakentaa Karistoon useita omakotitaloalueita

UNIQUEkoti on rakentanut Lahteen Kariston alueelle jo kaksi viihtyisää aluetta. Talot ovat yksitasoisia ja niiden asuinpinta-alat ovat 102, 105 ja 120m2. Kaikki UNIQUEkodit Kariston alueella ovat 3-4 makuuhuoneiden taloja. Jokaisessa talossa on luonnollisesti olohuone ja keittiö sekä tilava sauna ja käytännöllinen kodinhoitohuone. Jokaisessa talossa on myös autokatos tai -talli ja varasto.

 

 
Karisto alue

Tutustu viihtyisiin UNIQUEkoti-alueisiin

Ensimmäinen UNIQUEkodin rakentama kuuden talon rivistö sijaitsee Niittylähteenkatu 15-25 osuudella. Toinen UNIQUEkodin kaduista on Syvälähteenkatu 14-24. Uusin rakentamisvaiheessa oleva UNIQUE-kohde on Niittylähteenkadun tontit 10-22. Seuraava UNIQUEkoti-alue nousee Seitsenlähteenkadulle. Tutustu, ihastu ja varaa omasi ajoissa.

 
niittylahteenkatu 2

Kaikki palvelut kävelymatkan päässä

Kariston alue sijaitsee Kymijärven rannassa noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kauppakeskus Karismasta löytyy kaikki tarvittava perheen ostostarpeisiin: monipuolinen hypermarket, huoltoasemat, Alko sekä laaja valikoima muotia, sisustusta, urheilua, vapaa-aikaa ja muita erikoisliikkeitä. Karisman ravintola- ja kahvilatarjonta vastaa moneen makuun! Karistossa on uudet koulu- ja päiväkotitilat sekä muut kaupungin ja seurakunnan järjestämät ajanviettomahdollisuudet.

 
venekuva

Upea paikka lähellä Kymijärveä

Kariston alueelle on toteutettu virkistysalueet uimarantoineen, onkilaitureineen, laavuineen ja siltoineen. Kymijärven rannan läheisyydestä pääsee nauttimaan valaistulla rantaraitilla, metsästä ja kuntoliikunnasta Pitkäkallionmäen valaistulla ulkoilureitillä ja ladulla.
Sijainti valtateiden liittymäkohtien läheisyydessä takaa hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.