Muuttovalmis talo

Talopaketin hinta avaimet käteen ja kuinka hankinta edistyy

1.

Onko sinulla tontti?

Tontin muoto, maaperä, sijainti ja mahdolliset kaavamääräykset antavat suuntaviivat siitä, millainen talo tontille voidaan rakentaa.

Tontti määrittelee paljon sitä millaisen talon siihen voi rakentaa. Tontin muoto, sijainti, maaperään liittyvät ominaisuudet sekä kaavamääräykset ovat asioita, jotka pitää selvittää ennen kuin tiedetään onnistuuko jokin tietty malli toteuttaa tontille.

 

Jos sinulla on tontti jo olemassa voimme yhdessä selvittää millaisen talon siihen pystyy rakentamaan. Tämä onnistuu helpoiten keskustelemalla unique-kodin asiantuntijan kanssa asiasta.

2.

Muuttovalmiin valmistalon suunnittelu yhdessä Unique-kodin ammattilaisten kanssa.

Sinulla on ennakkoon päätetty budjetti ja tontti hankittuna. Nyt lähdemme suunnittelemaan tontille unelmiesi taloa. Talomallin valinnassa kannattaa miettiä omat toiveet ja tarpeet. Jos sinulla on tiettyjä malleja tai kuvia yms. Materiaalia, jonka pohjalta haluat aloittaa suunnittelun, on se täysin mahdollista kanssamme.

 

Kaavamääräykset asemakaavassa määrittelee millaisen talon tontille saa rakentaa. Talomallin kerrosluku, rakennusoikeus, julkisivun pintamateriaali, ulkonäkö, väritys sekä talon sijainti tontilla tulee huomioida näiden asemakaavamääräysten mukaan.

 

 

3.

Teemme yhdessä hankintasopimuksen. Talopaketin hinta sisältää kaiken tarvittavan ilman yllätyksiä.

Määrittelemme sopimukseen sisältyen kaiken olennaisen muuttovalmiin kodin toimitukselle budjettinne mukaan. Meillä toimitukseen ei tule minkäänlaisia yllätyksiä missään vaiheessa.

 

Hinta pitää sisällään arkkitehtisuunnitelmat, rakennuslupamaksut, tonttiliittymämaksut (vesi, viemäri , sähkö ja kaukolämpö) maanrakennustyöt, talorakentamisen, pihatyöt ja loppusiivouksen sekä kaikki rakennusaikana käyttämämme sähkö- ja vesikulut.

4.

Oma rakennustiimisi aloittaa rakentamisen.

Rakennustyön vastaava työnjohtaja sekä pääsuunnittelija ottavat hankkeesta vetovastuut ja kasaamme taloprojektille henkilökunnastamme tiimin viemään itse talon rakentamista vaihe, vaiheelta eteenpäin.

 

Maanrakennustyöt tontilla. Suunnitelman mukaan toimitukseen kuuluu erilaisia toimenpiteitä riippuen tontin tarpeista mm. Kaivuutyöt, raivaaminen, louhinta, mahdolliset räjäytystyöt sekä maamassan pois kuljettaminen, maantäyttö sekä tasoittaminen. Kaikki maanrakentamisen kulut on huomioitu hinnassa. Näistä ei tule ylimääräisiä kuluja tai yllätyksiä hintaan.

 

Perustusten teko, LVIS-liittymät ja muut tonttityöt. Teemme tulevalle talollesi modernin talosuunnittelun pohjalta vaadittavat laadukkaat perustukset. Talotekniset toimenpiteet toteutetaan ennen talon pystyttämistä.

 

Itse talon rakentaminen alkaa. Keskimäärin rakentaminen kestää 6-8 kuukautta. Unique-kodit rakennetaan aina talorakentamisen huippuammattilaisten toimesta.

 

5.

Muutto.

Asuminen unelmiesi uudessa omakotitalossa voi alkaa.

Talonmaalaukset ja piharakentamiset ovat aikataulutettuja riippuen, vuodenajasta milloin muutat. Pihatyöt ja talon maalaus kuuluvat hintaan halutessasi. Saat taloon huoltoon liittyvät huolto-ohjeistukset, jotta talosi pysyy hyvässä kunnossa.