Muuttovalmis talo

Yksilöllinen valmistalo, joka vastaa täysin toiveitanne ja budjettianne.

Talosuunnittelun asiantuntija auttaa teitä alusta loppuun asti unelmien kodin suunnittelussa.

Yksilöllisen valmistalon suunnittelu tarkoittaa sitä, että se on täysin teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisesti suunniteltu. Suunnittelun lähtökohtana toimii tontti. Tontti määrittää aina sen millaisen talon siihen voi rakentaa. Kun tontin vaatimukset talolle ovat selviä voimme lähteä suunnittelemaan tulevaa kotianne, ja sitä kuinka sille saadaan parhaat käyttöominaisuudet.

Kuinka muuttovalmiin valmistalon hankinta ja suunnittelu etenee?

Usein liikkeelle lähdetään valmiista pohjaratkaisuista, jotka ovat ajan hengen mukaisia ja talosuunnittelussa yleisesti käytettyjä ratkaisuja. Voitte tuoda mukananne omia kuvia, ideoita, malleja. Mikään ei ole mahdotonta, mutta oma budjettinne määrittää mikä lopulta on toteuttamisen kannalta järkevää ja mahdollista.

 

Kodin ilme, toiminnollisuudet ja käyttötarpeet tulee huomioida hyvin. Julkisivun ilme ja yleinen talon tyyli kattoprofiileista ja materiaaleista piharakentamisen ja sisätilojen erilaisiin tarpeisiin suunnitellaan huolella kanssanne. Lapsiperheellä on täysin erilaiset kriteerit toimivan kodin ja arjen ideoiksi, kuin vaikkapa keski-ikäisen pariskunnan tulevan kodin käyttötarpeet ja ominaisuudet. Kaikki kuitenkin tulee tarkkaan määrittää ja suunnitella jotta haluttuun lopputulokseen uudesta unelmienne kodista päästään.

 

Mikä on kustannustehokkain tapa kodin lämmitykselle ja onko tontilla tai kaavalla tiettyjä erityispiirteitä, joita pitää suunnittelussa jo ottaa huomioon? Nämäkin asiat selviävät talorakentamisen asiantuntijan kanssa. 

Valmistalon sisustus ja lisävarusteet

Talon kiintokalusteet suunnitellaan Ala Carte Keittiön suunnittelijan kanssa, jotta voidaan huomioida perheesi yksilölliset tarpeet kalusteiden osalta.

 

Laattapisteen suunnittelijat avustavat ja suunnittelevat kanssasi unelmien kylpyhuoneen ja saunaosaston uuteen kotiisi.

 

Pergon laminaateilla tai vinyylilattioilla viimeistelet talosi lattiapinnat ja kodinlaadukkaan tunnelman.

Haluatko ripauksen ylellisyyttä sisustuksen ja lisävarusteiden kanssa?

Varaa aika ilmaiseen suunnittelupalaveriin!

Varaa aika yhteiseen, ilmaiseen suunnittelupalaveriin kanssamme soittamalla vieressä näkyvään numeroon tai jättämällä meille yhteydenottopyyntö.